FORGOT YOUR DETAILS?

Udruga KAS posjeduje sljedeće konje

NADA

NADA

NADA je kobila hrvatskog hladnokrvnjaka stara 4 godine. Mirna je, pouzdana i neustrašiva. Rekli bismo flegma. Zbog svoje tjelesne građe ima izuzetno udoban hod i zato ju korisnici terapijskog jahanja jako vole jahati. Nada je i za rekreacijsko jahanje no pripremite puno mrkve i jabuka, osim ako želite samo sjediti na njoj.
SYWAL

SYWAL

SYWAL je velika maza dobrog srca. Vrlo inteligentan konjić željan učenja. Ponosni mješanac arapa i painta što se može zaključiti po njegovim prekrasnim šarama i maloj arapskoj glavici. Sywal je devetogodišnji kastrat izrazito mirne i dobre naravi stoga radi u terapijskom i rekreacijskom jahanju.
HANOCAS

HANOCAS

HANOCAS. Ovu šarenu ljepoticu od milja zovemo Noka. Mješanka je hrvatskog hladnokrvnjaka i painta, ima 10 godina. Izrazito je pametna i ima krasnu narav. Noka radi u terapijskom i rekreacijskom jahanju te u školi jahanja.
CRNI

CRNI

CRNI je kao dvadesetogodišnjak najstariji konjić u udruzi. Bosansko-brdske je pasmine pa je stoga izuzetno miran i radišan. konj koji osvaja mnoga dječja srca, koristi se za terapijsko i rekreacijsko jahanje.
ZERO

ZERO

ZERO je naš zaigrani osmogodišnji ljepotan, križanac angloarapa i oldenburga.Iznimno inteligentan i druželjubiv konj konstantno željan pažnje i češkanja. U manježu je miran i poslušan te stoga idealan za terapijsko i rekreacijsko jahanje te školu jahanja. No, ako poželite s njim na terensko jahanje pripremite se na jaču dozu adrenalina jer bi on samo išao!
FLEKI

FLEKI

FLEKI je naš mali nestašni poni. Voli biti u centru pažnje zbog čega ponekad izvodi gluposti. Miljenik je najmlađih koje često uveseljava jahanjem.
NERON

NERON

Neron je naš izuzetno miroljubiv konjić . On je američki kasač, na ovaj svijet je došao 02.03.1999. godine te je tako postigao i dugogodišnje iskustvo na kasačkim stazama. Vrlo pametan i pouzdan, posebice za terapijsko i rekreacijsko, ali i za terensko jahanje. Ponekad možda malo ljen, ali je zapravo vrlo zaigran i živahan konjić prepun radosti i uvijek spreman za nova poznanstva i iskustva.
"Gria mu je kao svila, noge gipke ko u srne
Nemirno mu uho striže, blistaju mu oči crne.
Takav konjić brate mili, to je radost i milota!
Ja bih za njeg, on za mene dao pla svog života"

"Mali alkar"-Ivana Brlić-Mažuranić
TOP