FORGOT YOUR DETAILS?

KAS Terensko jahanje

Terensko jahanje se može organizirati za one osobe za koje se prethodno utvrdi da posjeduju dovoljno znanja i iskustva da bi mogli upravljati konjem u uvjetima terenskog jahanja koje podrazumjeva odlazak na jahanje prirodom, poljima, nasipom, šumom, cestom itd. Informacije na 098 430 365 ili mail udruge.

Terensko jahanje

Terensko jahanje

Rekreacijsko jahanje

Rekreacijsko jahanje

KAS Rekreacijsko jahanje

Od 2005.g udruga KAS nudi mogućnost jahanja za građanstvo za sve zainterasirane dobne skupine kao i školu jahanja. Mnogi najmlađi sisčani su svoje prve jahace korake ostvarili na konjima udruge KAS. Rekreacijsko jahanje se provodi u kontroliranim uvjetima, sa strucnim osobama, provjerenim konjima i uz provođenje svih mjera opreza. Svoj termin rekreacijskog jahanja kao i sve pojedinosti vezane za ovaj način rekreiranja možete dogovoriti na broj 098 9006 288.

KAS Škola jahanja

Početnički tečaj škole jahanja tj.tečaj svladavanja osnovnih jahaćih vještina u trajanju od 10 sati, mogu upisati svi građani stariji od 10 godina. Prije upisivanja škole jahanja preporuča se dolazak na rekreacijsko jahanje kako bi stručna osoba procjenila jahačeve mogućnosti te se konzultirala s jahačem o mogućnosti napredovanja najboljoj za njega. Moguće je i uzimanje nekoliko sati ili samo jednog sata poduke u savladavanju osnovnih jahačih vještina. Za one koji su uspješno prošli početnički tečaj ili su imali znanje od prije, nudimo napredni tečaj škole jahanja. Dresurni manjež 60x20m je osvjetljen reflektorima tako da postoji mogućnost i noćnog jahanja. Sve informacije o školi jahanja možete dobiti na broj 098 430 365 ili na mail udruge!

Škola jahanja

Škola jahanja

TOP